Stories4ever – Wij leggen persoonlijke verhalen vast voor nu en later.

OVER ONS

Onze wegen kwamen samen in 2019. Beiden realiseerden we (en dat doen we nog steeds) websites voor klanten. In woord en beeld het verhaal van een bedrijf, stichting of ZZP’er vangen; dat is iets wat we allebei goed kunnen. Dus waarom de krachten niet bundelen? Zelf leggen we ook allebei al jaren familieverhalen vast en maken we boeken voor bijzondere gelegenheden. Noem het een uit de hand gelopen hobby. Dat viel andere mensen ook op. Zo ging het balletje rollen. Want iedereen wil wel zo’n fantastische herinnering, maar ga er maar eens aan staan; het is een project op zich. Dat project nemen wij je graag uit handen. Wij zorgen dat alles volgens plan verloopt en zorgen voor een uniek geschenk.

Daphne Stapel

“Achter ieder mens gaat een wereld schuil die we zelden helemaal kennen. Hoe meer we van elkaar te weten komen, hoe beter we elkaar kunnen begrijpen. Daar geloof ik in. Van nature ben ik nieuwsgierig aangelegd. Dit in combinatie met mijn liefde voor schrijven, maakt dat het echt een cadeautje is om voor anderen verhalen op te mogen tekenen. 

De kunsten, streken en dagelijkse beslommeringen van mijn drie kinderen leg ik al vanaf hun geboorte vast in fotoboeken en dagboeken. Het openslaan van zo’n boek is elke keer weer een ‘trip down memory lane’. Alsof het gisteren gebeurd is. Onbetaalbaar!”

DAPHNE KAN TOVEREN MET WOORDEN. ZE WEET ALTIJD DE KERN TE RAKEN EN DEZE TE VANGEN IN MOOIE TEKSTEN.

Lieneke over Daphne

2022-03 Daphne en Lieneke

Lieneke Tönjann

“Met veel plezier run ik mijn eigen webbureau. Met Stories4ever is daar iets moois bijgekomen. Hiermee kan ik me richten op dat wat er in mijn ogen echt toe doet: het vastleggen van mooie herinneringen, liefde en verbindingen tussen mensen.

Al jaren maak ik boeken van gebeurtenissen in het leven van mijn vier kinderen, familie en vrienden. Zelf mocht ik voor mijn verjaardag ook een glossy ontvangen; een blad volgeschreven en gevuld met bijdragen van mijn dierbaren. Het is mijn mooiste geschenk en dat gun ik iedereen!”

LIENEKE ZIT ALTIJD VOL CREATIEVE IDEEËN, IS EEN STER IN HET SAMENBRENGEN VAN MENSEN EN EEN REGELAAR PUR SANG.

Daphne over Lieneke

100%Ervaring in het kwadraat
100%Strak projectmanagement
100%Maatwerk en aandacht
100%Plezier en enthousiasme